Vprašajte nas
Izbor izdelkov

DUNAVOX
Strokovnjaki za hlajenje vina

Vina zahtevajo posebne razmere za hranjenje, ki se jih poskuša ustvariti z vinskimi vitrinami. Ker vsak vinski trgovec ali gostinec nima možnosti, da bi si uredil lastno vinsko klet, si lahko omisli svojo vinsko vitrino in jo kot del interiera umesti na vidno mesto v svojem lokalu.
V našem asortimanu lahko najdete majhne in velike vinske vitrine, ki zagotavljajo najboljše pogoje za shranjevanje vaših vinskih kolekcij. Te so lahko prostostoječe, podpultne ali vgradne. Najsodobnejši modeli imajo lesene izvlečne police, omogočajo nadzor delovanja in so standardnih mer za vgradnjo. Še posebej priporočamo profesionalne modele, ki omogočajo zaklepanje ter so na splošno najbolj primerni za vinske trgovce in gostince.
Dunavox je s svojim jasnim poslanstvom, dobro organizacijo in servisno mrežo postal odločilen igralec na področju vinskih vitrin. Strankam pa nudimo širok spekter kvalitetnih vinskih vitrin po razumni ceni.

Naziv: AVene, trgovina in storitve, d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana, Vič
Telefon - GSM: +386 41 566 618
E-mail naslov: prodaja@avene.si
Spletna stran: www.dunavox.com/sl
Spletna trgovina: www.vinskevitrine.si/


Naziv: AVene, trgovina in storitve, d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana, Vič
Država: Slovenija
Telefon - GSM: +386 41 566 618
E-mail naslov: prodaja@avene.si
WWW: www.dunavox.com/sl, www.vinskevitrine.si/


Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...