Vprašajte nas
Izbor izdelkov

Krediti

IZKORISTITE POSEBNO PONUDBO ZA KREDITIRANJE:

V podjetju AG VEBO, d. o. o., ki se ukvarja s proizvodnjo in veleprodajo stolov in miz za gostinsko dejavnost za pravne osebe, vam ponujamo ugodno, hitro in preprosti financiranje kratkoročnih sredstev.
Odločite se lahko za subvencionirano obrestno mesto podjetja AG VEBO ali za ugodnejšo obrestno mero za posojila z dobo odplačila do 3 let. Podlaga za kreditiranje je potrjen predračun oz. račun podjetja AG VEBO.
Dokumentacija, ki jo potrebujete za dodelitev posojila, obrazce pa vam bomo posredovali, ko se boste odločili za to možnost:
Vloga za odobritev posojila (obrazec)
Izjava o povezanosti poslovnih subjektov (obrazec)
Izjava o lastnem premoženju – če gre za zavarovanje s poroštvom (obrazec)
Razkritja k podatkom podjetja (obrazec)
Bilanca stanja in izkaz poslovnega izida
Kratek opis načrtov

Za nadaljnje informacije glede posebne ponudbe kreditiranja se obrnite na:
AG VEBO, D. O. O.
Telefon: 01 256 84 67 in 031 578 317 Faks: 01 256 60 36 E-pošta: info@vebo.si
 


 

 

Opremite svoj gostinski lokal, okrepčevalnico, bar ali katerikoli gostinski prostor takoj in zaslužite več! Lizing gostinske opreme.
V družbi AG VEBO Vam v sodelovanju z najemodajalcem omogočamo Lizing gostinske opreme - poslovni najem opreme (stoli in mize za gostinsko dejavnost, oprema za catering - banket, vrtni grelci, stilno in rustikalno pohištvo za bare, okrepčevalnice, gostinske lokale ...). Lizing gostinske opreme se lahko sklene za zneske od 1000 € do 50.000 € nabavne vrednosti, odvisno od bonitete najemnika. Časovno obdobje Lizinga gostinske opreme: od 15 mesecev do 60 mesecev (5 let), odvisno od bonitetne ocene najemnika. Lizing gostinske opreme je zelo preprost in hiter postopek, odgovor za sklenitev pogodbe z najemodajalcem boste prejeli isti dan ali najpozneje naslednji delovni dan!

Opis postopka za Lizing gostinske opreme:

Najprej z AG VEBO, d. o. o., oblikujete ponudbo stolov in miz za gostinsko dejavnost in poleg ponudbe boste prejeli tudi informativni izračun (mesečni obroki) za Lizing gostinske opreme. Po potrebi nam pošljete bilance svojega podjetja za dogovorjena obdobja na naš e-naslov. Sledi kontakt najemodajalca, da  se dogovorite o vsem v zvezi z lizingom gostinske oprme.
Pogodbo za Lizing gostinske opreme lahko sklenete brez denarnega pologa, odvisno od bonitete najemnika gostinske opreme!
Gostinsko opremo boste začeli uporabljati takoj po podpisu pogodbe z lizingodajalcem.

Vaši stroški (stroški najemnika gostinske opreme):

1. Plačujete mesečne obrokeki so ves čas enaki! 22 % DDV, ki ga plačujete z vsakim obrokom, je za najemnika vstopni DDV in ga upoštevate kot odbitni znesek pri obračunu DDV.
2. Predmete najema morate obvezno zavarovati proti kraji in poškodbam. To zavarovanje lahko plačujete najemodajalcu, kar znese na leto 1,5 % od vrednosti opreme, ali pa katerikoli zavarovalnici po vaši izbiri.
3. Na koncu obdobja poslovnega najema imate tri možnosti glede predmeta najema (gostinske opreme):
a) možnost: odkup gostinske opreme

b) možnost: gostinsko opremo vrnete najemodajalcu,
c) možnost: gostrinska oprema se zamenja za novo opremo in ob tem se sklene novo najemno pogodbo pod enakimi pogoji.

Dodatna pojasnila:

Ali je AG VEBO, d. o. o., najemodajalec? NE, AG VEBO, d. o. o., je prodajalec stolov in miz in druge gostinske opreme in NI najemodajalec.
Kdo je najemnik (stranka)? Najemnik (stranka) ste vi, ki podpišete najemno pogodbo kot najemnik in boste uporabljali stole, mize in drugo za svojo gostinsko dejavnost ter z njimi opravljali poslovno dejavnost.
Kdo lahko sklene Lizing gostinske opreme? Lizing gostinske opreme lahko sklene vsaka pravna oseba ali s.p., ki izkazuje ustrezno poslovanje v letnih bilancah. Lizing je izključno namenjen pravnim osebam in samosptojnim podjetnikom za potrebe gostinskih lokalov, barov, okrepčevalnic, opremo poslovnih prostorov, hotelov in  drugega.

Za dodatne informacije nas lahko kadarkoli kontaktirate!
Naš telefon: 080 35 00 ali e-naslov.

AG VEBO, d. o. o.

 

 


 

NOVO V NAŠI PONUDBI: PLAČILO NA 12 OBROKOV, BREZ OBRESTI IN BREZ STROŠKOV ODOBRITVE!

Glavne prednosti nakupov na obroke:
• preprosto z uporabo svoje plačilne kartice: MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici),
• brez dodatne dokumentacije, brez obresti in brez dodatnih stroškov,
• odobritev je mogoča takoj na podlagi vašega razpoložljivega limita.


Pomembne informacije ob nakupu na obroke:

• za nakup
 na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico na našem prodajnem mestu,
največje število enakih mesečnih obrokov: 12.

Z novo storitvijo Nakupi na obroke, ki smo jo uvedli pri plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), imetnikom omogočamo plačilo nakupa na do 12 enakih obrokov.
Nakup na obroke je mogoč v vrednosti razpoložljivega limita na vaši kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po opravljenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli sedanji limit porabe na svoji kartici zvišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita.
Za nakup zadostujejo vaše plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta, izdajatelj kartic mora biti NLB, limit pa razpoložljiv.

AG VEBO, d. o. o.
T: 01 2568 467
E:
info@vebo.si
W:
www.vebo.si

Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...