Vprašajte nas
Izbor izdelkov

 La Ganache - La patisserie artisanale Francaise je slaščičarsko podjetje, ki se ukvarja (1) s proizvodnjo prvenstveno francoskih slaščic, peciva in kruha, (2) izobraževanjem splošne in strokovne javnosti ter (3) svetovanjem podjetjem, ki šele vzpostavljajo slaščičarsko dejavnost.
(1) V začetku leta 2019 smo odprli svoj proizvodnji obrat. V prodaji ponujamo francosko pecivo (različne vrste croissants, pain aux raisins, francosko pito iz frangipana...) in kruh z drožmi. Po vnaprešnjem naročilu pripravljamo vse vrste vrhunskih francoskih slaščic in organiziramo izobraževanja; (2) Izobraževanje v okviru šole La Ganache s področja izdelave francoskih in drugih izdelkov sodobnega slaščičarstva poteka v obliki seminarjev in demonstracij. Kljub temu, da je največ izobraževalnih dogodkov namenjenih hotelom in restavracijam, je vse več tudi posameznikov in posameznic, ki se seminarjev oziroma tečajev udeležijo iz veselja; (3) Svetovanje poteka na podlagi bogatih izkušenj in je celovito; vključuje vse od sodelovanja pri zasnovi slaščičarne do posredovanja receptov za torte.
-----
Načela naše slaščičarske šole izhajajo iz volje po pripravi kar najbolj okusnih slaščic iz naravnih sestavin izjemne kakovosti, ki jih je možno dobiti v Sloveniji, kar pomeni, da ne uporabljamo nadomestkov, predpripravljenih zmesi ipd., kar razumemo kot edino možno pot k vrhunskemu rezultatu in zadovoljstvu naših strank.
-----
Celotno izobraževanje vodi chef Naser Gashi, ki kot ustvarjalec okusov skrbi za vse, za sestavine, recepture in tehnike izdelave. Posebna pozornost je posvečena enostavnosti priprave, saj le-ta daje najboljše rezultate tudi v hotelih in restavracijah.
Naser Gashi je po šolanju za kuharski poklic začel z delom v kuhinji, nato se je posvetil sladicam. Prve ure slaščičarstva je dobil od kuharskih kolegov. Po slaščičarskem izobraževanju na sloviti pariški Ecole Superieure de Cusine Francaise Gregoire Ferrandi Academie de Paris se je začel preizkušati in nadgrajevati pridobljeno znanje z delom v restavracijah v Franciji in Veliki Britaniji; med drugim bil je tudi šef kuhinje v Relais des Chartreux.
-----
“La Ganache” - ime La ganache je povzeto po slastni kremi iz čokolade, masla in sladke smetane, ki so jo leta 1850 prvi pripravili v pariški slaščičarni Sirau.
-----
Zato ni naključje, da je med našimi prioritetami na prvem mestu čokolada, ki sodi med najbolj priljubljene in pogoste sestavine naših slaščičarskih izdelkov. Uporabljajo se le najbolj izvrstne blagovne znamke. Chef Naser Gashi pravi: »Slaščičar, ki varčuje pri čokoladi, ne more pripraviti vrhunskih slaščic.«

 


Naziv: La Ganache
Naslov: Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana
Država: SLOVENIJA
Telefon - GSM: +386 31 533 975
E-mail naslov: gashi@laganache.eu
WWW: www.laganache.eu


Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...