Vprašajte nas
Izbor izdelkov

Podjetje Saksida inženiring gastro opreme d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1993. V vsem tem času smo neprekinjeno prisotni na slovenskem trgu s prodajo domače in tuje gostinske opreme. Izvajamo tudi projektiranje in servis. Od leta 1993 smo uspešno zaključili in opremili na ključ preko 450 kuhinj po celotni Sloveniji. Naše dolgoletne izkušnje s kupci (restavracije, hoteli, vrtci, šole, domovi za ostarele in bolnice) in dolgoročni poslovni odnosi z domačimi in tujimi dobavitelji gostinske opreme, nam omogočajo kvalitetno svetovanje, poučevanje, priklop in poprodajne storitve na področju gastronomije.

Zastopamo priznane blagovne znamke, za katere smo uradni in direktni zastopnik na slovenskem trgu: Sirman, Fimar, Dynamic, Robot Coupe, Afinox, Feuma, AlexanderSolia, Kromo, Lainox, Tecnoeka, Metaltecnica, Metalcarelli, Fircar, Toperczer, Gastro Haal, Ronda, Thermohauser, Paderno, Nilma, Firex, Igloo, Kreeft, Kronen, De Vecchi in ostali. Za vse znamke, ki jih zastopamo imamo zagotovljen servis in originalne rezervne dele.

Smo fleksibilno podjetje, ki poišče rešitve skupaj z vami in glede na individualne želje posameznika. S podjetjem Saksida do nasmeha v kuhinji.

 


Naziv: Saksida d.o.o.
Naslov: Na produ 28, 2354 Bresternica
Telefon: 02-6231-344
Telefon - GSM: 041-835-594
E-mail naslov: saksida@triera.net, gregor.saksida@gmail.com
WWW: www.saksida-inox.si


Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...