Vprašajte nas
Izbor izdelkov

OGREVANJE HOTELOV IN VEČJIH OBJEKTOV S TOPLOTNO ČRPALKO KRONOTERM

Razvoj Kronoterm toplotnih črpalk sega v leto 1976, proizvajamo toplotne črpalke za ogrevanje objektov in vode, toplotnih črpalk za ogrevanje bazenov, hladilnih sistemov za hlajenje strojev in hladilnih naprav za hlajenje vina. V podjetju nudimo tudi izvedbo zahtevnih ogrevalnih in hladilniških sistemov s tehnologijo toplotnih črpalk.

Zagotavljamo tudi servis ogrevalnih in hladilnih sistemov po celi Sloveniji, s hitro odzivnostjo za vsakršna strokovna popravila in vzdrževalna dela.

S toplotnimi črpalkami za ogrevanje in hlajenje smo poleg številnih stanovanjskih hiš opremili tudi številne turistične in gostinske objekte: Letno kopališče Celje, Ambient hotel Domžale, Dom starejših občanov Lenart, Terme Ptuj, Terme Lepa Vida Sečovlje, Hostel Zrće, Hotel Evropa, športni center Pokljuka, Kattus-pridelava penine, hotel Punkl, hotel Cristallo, imamo največjo toplotno črpalko v Slovenji – z njo raste najbolj slaven slovenski paradižnik (ogrevanje, hlajenje in uporaba odpadne vode) ter mnogi drugi.


Primer iz prakse: Hotel Cristallo v Livigno – Italija
Gre za moderno in dinamično opremljen hotel s 25 sobami, velik poudarek dajejo uporabi kvalitetnih materialov. Hotel je zaseden vse leto. Vodo so greli na plin, letna poraba energenta je bila okoli 3000 eur. Zaradi potrebe po znižanju stroškov so se odločili za vgradnjo treh – 450 litrskih sanitarnih toplotnih črpalk S-Max, ki so med seboj povezane v kaskado. Tako lahko naenkrat porabijo do 1750 l tople vode pri 40° C. Vodo pa lahko pogrejejo kar do 80 °C in tako zagotovijo antilegionelnim zahtevam. Z novo rešitvijo so zelo zadovoljni, stroške porabe električne energije so znižali za preko 3,6 x in znašajo sedaj 764 eur letno. Dodatno optimizacijo stroškov jim omogoča upravljanje toplotne črpalke preko aplikacije Cloud.Kronoterm. Tu lahko nastavijo urnike delovanja, saj je frekvenca po dnevih zelo različna in posledično tudi poraba tople vode.

Več: www.kronoterm.com, info@kronoterm.com, tel. SLO: 080 2322

 


Naziv: Kronoterm d.o.o.
Naslov: Trnava 5e | 3303 Gomilsko
Država: Slovenija, EU
Telefon: +386 (0)03 703 16 28
FAX: +386 (0)03 703 16 33
E-mail naslov: prodaja@kronoterm.com
WWW: www.kronoterm.com


Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...