Vprašajte nas
Izbor izdelkov

 Smo podjetje z več kot 20-letno tradicijo na področju prodaje in proizvodnje izdelkov za filtracijo in mehčanje vode. Naš prodajni program zajema spekter filtrov, ki omogočajo učinkovito obdelavo vode v gospodinjstvih in industriji. Izdelke za filtracijo vode prodajamo predvsem v Sloveniji, v zadnjem času pa smo prodajni trg razširili tudi na druge članice EU kot so Hrvaška, Nemčija, Avstija, itd.

Naš cilje je zagotoviti kupcem namenu primerne, kvalitetne in cenovno ugodne rešitve za obdelavo vode.

Prodajni program, ki je namenjen filtraciji in mehčanju vode zajema:

filtre in mehčalce za celotni hišni sistem;
mehčalne naprave;
magnetne nevtralizatorje;
filtre in mehčalce za gospodinjstva oz. posamezne hišne aplikacije;
filtre za deževnico;
UV žarnice za dezinfekcijo vode;
nadomestne vložke;
nadomestne dele ohišja;
pripomočke oz. naprave za merjenje kvalitete vode …​
Naši začetki delovanja segajo v leto 1989, ko sem kot samostojni podjetnik začel z izdelavo orodij za preoblikovanje pločevine, predelavo plastičnih mas, izdelavo različnih kovinskih segmentov za pohištvo in z lastno proizvodnjo magnetnih nevtralizatorjev vodnega kamna. Leta 1994 smo začrtali smernice našega razvoja predvsem na ekološkem programu vodnih filtrov za dom in industrijo ter se povezali z zunanjimi partnerji. Zaradi razširitve dejavnosti smo leta 2000 ustanovili podjetje EKOM d.o.o. Z našim programom vodnih filtrov smo prisotni tako doma, kot tudi v tujini.

Naša vizija je postati vodilni slovenski ponudnik sistemov za obdelavo vode in eden največjih srednjevropskih proizvajalcev magnetnih nevtralizatorjev vodnega kamna. Naše poslanstvo je zagotoviti posameznikom in podjetjem izdelke za tretiranje pitne vode z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Naš cilj – kvaliteta vode in zdravo življenje.

Naše vodilo – zadovoljstvo naših kupcev.

Mirko Mencin, direktor Ekom, d.o.o.


WWW: www.ekom.si


Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...