Vprašajte nas
Izbor izdelkov

Električni grelci Term 2000 IP67 – prodajna uspešnica nemškega proizvajalca Burda WTG - so najboljša infra sevala na tržišču. Uradno spletno stran proizvoda - proizvajalca najdete tukaj
Izjemna zaščita grelca IP67 teoretično omogoča delovanje grelca do 1m pod vodo in to z ohišjem brez zaščitnega stekla! Dejstvo, da sevalo Term 2000 nima zaščitnega stekla je pomembno zaradi zračenja žarnice (sevala), saj žarnice v zaprtem ohišju dosežejo komaj 20% življenjsko dobo.

Pomembna lastnost vseh BURDA grelcev so žarnice (sevala) s kratkovalovnimi žarki, kar v praksi pomeni, da kratkovalovni infra žarki, ki prihajajo iz sevala NE ogrevajo ozračja ampak se iz žarka sprosti toplota šele takrat, ko le ta doseže gostejši element od zraka, torej toplota se sprosti šele takrat, ko žarek doseže človeka. Infrardeči kratki val zagotavlja 92% izkoristek, kar ni mogoče doseči z nobenim drugim načinom ogrevanja. To pomeni tudi optimalno porabo in najdaljšo življenjsko dobo sevala, obenem pa vaš prihranek. Prikaz montaže grelcev najdete tukaj.

Zelo moderno oblikovano ohišje grelca iz masivnega Aluminija in poseben bi-polni odsevnik za sevalom in najboljša žarnica na tržišču - PHILIPS HeLeN Gold narejena posebej za Burda WTG sevala - zagotavljajo izjemne rezultate pri ogrevanju odprtih teras. Prednosti infrardečih kratkovalovnih seval Burda WTG najdete tukaj.

Osnovni podatki:
Barva grelca: srebrna
Žarnica (sevalo): PHILIPS HeLeN Gold (Burda WTG) – 5000 ur delovanja
Razred zaščite: IP67 (najvišji razred zaščite na svetu)
Nazivna moč: 2000W, 230V
Dimenzije: dolžina 60,5 cm, globina 12,5cm in višina 9,5cm, teža grelca 2,5kg
Garancija: 2 leti na električni grelec in 1 leto na žarnico PHILIPS HeLeN Gold
Certifikati: CE, RoHs, GS.
Navodila za uporabo in montažo grelcev Term 2000 najdete tukaj.

V ponudbi je tudi stojalo za dva ali tri ali za štiri grelce. Stojalo je masivno - 50kg težko in posledično odporno pred padcem zaradi vetra ali naključnih udarcev in sunkov s strani gostov.

Informativna cena za električni infra grelec Burda Term:


informativna cena: Kontaktirajte nas 080 35 00
Deli ta izdelek:
  • Katalogi:


Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...