Vprašajte nas
Izbor izdelkov

Najcenejši vodotesni električni infra grelci Burda Smart IP24 za gostinske in hotelske vrtove. Spletno stran proizvajalca Burda - Smart IP24 najdete tukaj

Prednosti infrardečih kratkovalovnih seval Burda WTG:
 Ni vsak elektricni grelec, infrardeči grelec. Elektricni grelci so varčnejši od plinskih grelcev, ne izgorevajo kisika in nimajo škodljivih izpustov. Nudijo neslišno, udobno in takojšnje delovanje s preprostim pritiskom na gumb. Prednosti infrardečih kratkovalovnih seval Burda WTG najdete tukaj.

Kako deluje infra sevalo? Infrardeče sevanje se deli na tri valovne dolžine: dolgi, srednji in kratki infrardeči val. Edino infrardeči kratki val pri prodiranju skozi ozračje ne sprosti toplote. Toplota kratkih infra žarkov se sprosti šele ob dotiku kratkovalovnega žarka z gostejšo snovjo od zraka, npr. človeka. Infra žarki s kratko valovno dolžino greje le telesa in ne ozračja, kar posledično pomeni, da skoraj ni izgub - infrardeči kratki val zagotavlja 92% izkoristek, kar ni mogoče doseči z nobenim drugim načinom ogrevanja. Prikaz montaže grelcev najdete tukaj.

Tehnični opis infra grelca Burda Smart 2000 IP24:
- nazivna moč: do 2000 W, za površino ogrevanja cca. 14 m2
- dimenzije: dolžina 48 cm, višina 14,5 cm in globina grelca 9,5 cm, barva ohišja: črna
- teža: 2,5 kg
- dovoljena uporaba na odprtih terasah, certifikat IP24 - odpornost na deževne padavine!

Garancija: 2 leti na grelec in 1 leto na žarnico Hana Gold. Navodila za uporabo in montažo za grelce Smart IP2 najdete tukaj. 
Informativna cena za električni grelec Burda Smart 2000 IP24:


informativna cena: Kontaktirajte nas 080 35 00
Deli ta izdelek:
  • Katalogi:


Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...