Vprašajte nas
Izbor izdelkov

Poslovna oprema VEBO za gostinsko dejavnost

AG VEBO d.o.o. je podjetje s poslovno opremo za gostinsko dejavnost, s tradicijo že od leta 1996. Prodajni program AG VEBO je gostinska oprema, ki se bistveno razlikuje od opreme za domačo uporabo. Njegova prezenca je moč, njegova tradicija kredibilnost in njegova vizija prihodnost.

Na internetnih straneh www.vebo.si predstavlja podjetje po smiselnih rubrikah svojo ponudbo Poslovne opreme. Gostinski stoli in mize za zunanjo uporabo pa se delijo v tri večje kategorije.

Gostinski stoli in mize iz lesa, v kombinaciji ploščatega jekla, predstavljajo moč in udobnost. Ogrodje vrtnega stola je cinkano in barvano na barvo antracita, kateremu les dodaja toplo domačnost. Gostinski stol je močen in nosi garancijo. K njemu se lepo poda gostinska miza, ki je zložljiva in enostavna za pospravljanje vrtov v poletnih ali zimskih dneh. Tudi ostali stoli za gostinstvo v ponudbi so ali zložljivi, ali pa nakladalni. Njihova prednost pa je močnejše ogrodje in dodatno vijačenje. In cena? Predstavniki podjetja vam bodo radi ponudili konkurenčno ponudbo poslovne opreme.

Vrtni stoli za gostinsko dejavnost

Vrtni stoli iz ratana in mize so primerni za opremljanje tako gostinskih vrtov, kot tudi hotelskih vrtov. Predstavljajo enostavnost in eleganco. Vrtni stoli so pleteni iz štirinitnega tehno ratana, možno pa jih je dobiti v različnih barvah in vzorcih. Stoli iz ratana so močni, saj imajo močno aluminijasto ogrodje in trpežen tehno ratan. Njihova konkurenčna prednost se skriva v profilu ogrodja in debelini stene aluminijastega ogrodja. Ratan stoli za gostinstvo imajo noge z ALU obročki zaščitene pred razpletanjem ratana. Tako vrtni stoli iz ratana obstojijo dlje in omogočajo varen in dolgoročen posel. Njihova teža je višja od ratan stola za domačo uporabo, ratan stoli pa so prav tako nakladalni.

Vrtne mize za gostinsko dejavnost

Kovinski stoli ( Toronto, Ilirija, Ankaran) za gostinstvo so narejeni iz jeklene cevi in ekspandirane ploševine v sedišču in v hrbtnem naslonu. Ogrodje stolov je cinkano, barvana na barvo antracita. Tako stoli, kot tudi mize za gostinstvo, so odporni na vremenske vplive. Kovinski vrtni stoli za gostinstvo se razlikujejo po višini naslona in po cevi, ki je ploščata ali okrogla. Stoli so nakladalni in primerno lahki za pospravljanje vrta. Njihova moč in enostavnost pa omogočata udobno sedenje. Poleg kovinskih stolov podjetje svetuje uporabo taistega aranžmaja z možnostjo izbire okrogle, kvadratne ali pravokotne mize za gostinstvo. V ponudbi imamo tudi sedežne blazine za kovinske vrtne stole.
Ko prenavljate ali odpirate gostinski local, vabljeni v AG VEBO d.o.o.

Če vas zanima obsežnejša ponudba podjetja AG VEBO, se obrnite na www.vebo.si, info@vebo.si ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 00

<-- Nazaj na Članke

Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...