Vprašajte nas
Izbor izdelkov

TOWER TUCH SE PRVIČ PREDSTAVI - točilni sistemi prihodnje generacije

Kamniško podjetje NEKTAR NATURA se na sejmu GastExpo predstavlja z novim točilnim sistemom prihodnje generacije - TOWER TUCH, ki je plod 20 letnih izkušenj domačih strokovnjakov kot tudi sodelovanja z gostinci, lastniki diskotek, cocktail bari, večjih restavracij po Evropi itd.

Več tisoč uporabnikom naših sistemov po Evropi se zahvaljujemo, da so nam pomagali razviti najsodobnejši sistem, ki sodobnim ponudnikom gostinskih storitev omogoča najbolj celostno rešitev priprave, točenja, doziranja, kontrole in analize vseh vrst pijač.

Vsak element delovanja TOWER-ja je skrbno premišljen in je bil razvit izključno z namenom uporabnosti, zanesljivosti, nadzora ter analiziranja poslovanja. S TOWER-jem smo sledili minimiziranju porabe prostora na šanku in v skladišču ter minimiziranju mikrodistribucije in s tem povezanimi delovnimi urami osebja. TOWER v največji možni meri preprečuje nepravilnosti v količinah in s tem skrbi za konstantno kakovost ponudbe. Output šankistov se z njegovo uporabo močno poveča, gostinec pa s konstantno kakovostjo zadovolji več gostov in poveča prihodek.

TOWER natakarjem omogoča hitrejše točenje ter mešanje pijač in je zato primeren za velike diskoteke in klube. Pijače se lahko mešajo na različne načine; kombiniranje žganih pijač s sokovi ali sokov z vodo in istočasno dosegajo konstanto - gostu je ob večkratnem naročilu istega cocktaila vedno postrežena enaka mešanica. Kombinacije se sprogramirajo in jih je mogoče spreminjati. Možno je dodajanje novih, trendovskih pijač za mešanje, ker je TOWER sledil zahtevi po enostavnosti sprememb, ki jih vse hitreje spreminjajoča klientela želi.

Zaposleni imajo do pijač lažji dostop, saj je vse na enem mestu. Točilni stolp in z njim povezane komponente zahtevajo malo prostora, kar zaposlenim omogoča, da delovni pult uporabijo za druge namene. Nima gibljivih delov, ki bi se obrabljali in kvarili. Prav tako ni zatakanja in manjka. Točilna pipa se po vsaki uporabi očisti, kar preprečuje mešanje okusov in izboljšuje higieno.

Delo natakarjev je poenostavljeno, saj sistem sam izdeluje prenastavljene mešane pijače različnih tipov. Preko enostavnega ekrana na dotik zagotavlja zanesljivo delovanje in omogoča samostojno, dozacijsko pripravo cocktaila v maksimalno treh sekundah.

Omogoča mešanje do 48 različnih pijač (sestavin) v neomejeno število napitkov.

TOWER v povezavi z blagajniškim sistemom dozira, nadzira in evidentira vso prodajo pijač ter tako preprečuje zlorabe. Popolna evidenca nad zalogo in porabo omogoča tudi večjo učinkovitost, boljše finančne rezultate in uspešnejše delo – frekvenca postrežbe se lahko poveča do 20%. Natakarji se ne morejo več motiti in ob izstavitvi računov pozabljati kaj je bilo naročeno. Natakanje brez računa ali evidence je nemogoče. Do predoziranja ne more priti. Vse to pa vodi do brezskrbnega poslovanja. Prav tako ni več prelaganja odgovornosti ob manku. Ves pridobljen čas lahko posvetite gostom.

Sistem je kompatibilen s ponudniki programske opreme in sistemov za kontrolo dostopa. Omogočena mu je podpora na daljavo.
Izbirate lahko med:
- TOWER TUCH CLASSIC: namenjen vsem ki želijo sodoben način postrežbe kvalitetnih pijač;
- TOWER TUCH COCKTAIL: namenjen zahtevnejšim uporabnikom, ki želijo mešati raznovrstne pijače v osvežilne in trendovske napitke;
- TOWER TUCH FULL CONROL: namenjen uporabnikom ki želijo imeti popoln pregled nad poslovanjem “šanka”).
 

Vir: Revija Gostinec, januar 2015

<--Nazaj na članke

Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...