Izbor izdelkov

Prodam konvektomat, model pa je XF115-B firme UNOX zraven še dam 5 pladnjev za peko. Je zelo ohranjen, kupljen nov in rabljen približno 4 mesece. Ceno je 690 EUR saj ga več ne potrebujemo. Kontakt 070/131-646 ogled v Mariboru, tekstil53@hotmail.com

Tukaj so še podrobne informacije kaj ima vse od funkcij saj je možno shraniti do 99 programov za posamezno peko izdelkov:

KAKOVOST je glavni element, ki razlikuje peči od drugih podobnih proizvodov na tržišču.
- Pečenje: rezultati pečenja so odlični. Toplota, ki se prenaša z zrakom je enakomerno porazdeljena po peči in omogoča enako obarvanje proizvoda po celotnem pekaču. Patentirana tehnologija DRY.MaxiT zagotovi povečanje okusa, suh proizvod, enakomerno razvita notranja struktura in hrustljavo zunanjost.
- Zanesljivost: Vgrajeni deli so visoko profesionalni in so enaki, ki se uporabljajo v večjih pečeh. To omogoča pečem dolgotrajno delovanje tudi v težkih pogojih.
- Design: Peči so s pomočjo priznanega oblikovalca Maria Carlinija oblikovane tako da so prijetne na videz in tako primerne za uporabo tudi na prodajnih mestih.
KONKURENČNOST
omogoča doseganje lastnosti večjih peči v kompaktnih dimenzijah po zelo konkurenčnih cenah. Unox je veliko vložil v razvoj standardizacije komponent ter racionalizacije proizvodnega sistema.
HITROST PEČENJA
uporablja močnejše ventilatorje napram podobnim proizvodom na tržišču, česar rezultat je učinkovitejše pečenje in skrajšanje časa pečenja do 20 %.
Dynamic kontrolna plošča omogoča:
Izbiro pečnih parametrov:
- Čas
- Temperaturo
- Vlago
Hranjenje do 99 programov
Pečenje v do 3 korakih + predgretje
Upravljanje z vzhajalno komori in napo

Kapaciteta: 3 pekači 460 x 330 mm
Razmak med pekači: 75 mm
Temperatura: do 260 ° C
Napetost: 230 V
El. moč: 3 kW
Dimenzije (ŠxGxV): 600x651x429 mm
Teža: 25 kg
Vlaga: DA
Priložena oprema: 3 x pekač 460x330 mm
1 x črpalka za vodo
 


Deli ta izdelek:
  • Katalogi:


Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...