Vprašajte nas
Izbor izdelkov

Cocktail mize za catering ZOWN

 Visoke - barske mize Cocktail za profesionalce, več ...

VRTNI STOLI  ZA GOSTINSTVO                    NOTRANJI STOLI ZA GOSTINSTVO                        CATERING

VRTNE MIZE ZA GOSTINSTVO                       NOTRANJE MIZE ZA GOSTINSTVO                BARSKE MIZE ZA GOSTINSTVO

AG VEBO d. o. o.

Gostinska oprema:

v našem podjetju smo specialisrti za stole in mize za gostinstvo in catering. Pri nas najdete gostinske stole za vrt ter mize za vrt, notranje mize in notranje stole, prav tako pa tudi vrtne stole iz ratana in zložljive stole in mize za catering.

Možnosti financiranja na obroke ter kartično poslovanje

1. Poslovni najem - LIZING gostinske opreme do 5 let – lahko le na podlagi bilanc vašega podjetja! Razširite svoj posel in se poslovite od konkurence! Zahtevajte brezplačno ponudbo .
2. Nakup gostinske opreme na 12 obrokov, brez obresti in brez stroškov! • preprosto z uporabo svoje plačilne kartice: MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici).
3. Posebna ponudba kreditiranja: ugodno, hitro in preprosto financiranje osnovnih sredstev - stolov, miz in catering opreme za vaš gostinski lokal. Doba kreditiranja: do 36 mesecev!

  

Vprašajte nas:

Na vnešeni e-naslov boste prejeli kopijo poslanega obrazca.

O nas ...

V podjetju AG VEBO se ukvarjamo z veleprodajo in proizvodnjo poslovne opreme za gostinsko dejavnost: stoli za vrt in interier, mize in mizna podnožja za vrt in interier, stoli in mize ZOWN Maxchief za catering in za bankete ( ekskluzivni zastopnik), vrtni infra rdeči grelci za vrt... Podjetje AG VEBO deluje od leta 1996, v njem pa sodeluje ekipa predanih in izkušenih ljudi s skupnim ciljem: zagotoviti najboljši servis svojim strankam v Sloveniji in tujini. Naši kupci so naše največje bogastvo, ki ga znamo skrbno varovati! Trudimo se, da imamo v ponudbi atraktivne in kakovostne izdelke po sprejemljivih cenah in s hitrim dobavnim rokom. Priporočamo vam naše izdelke. Če odpirate ali prenavljate gostinski lokal, vabljeni na našo spletno stran ali v razstavni prostor na Tržaški cesti 133 Ljublajana Vič. Če potrebujete ponudbo in vzorce izdelkov, se lako obrnete na nas kadarkoli.

Veselimo se Vašega obiska!
Ekipa AG VEBO

Naši podatki:
AG VEBO, d. o. o.

Tržaška cesta 133, Ljubljana Vič, Slovenija
ID za DDV: SI 23373334
Matična številka: 5558924
Datum vpisa družbe v sodni register: 29. 7. 1996
Osnovni kapital družbe: 10.000,00 €
Veljaven TRR: NOVA KREDITNA BANKA MARIBOR D.D., SI56 0430 2000 2577 953
Telefon: 00386 (0)1 2568 467
www.ag-vebo.com
E naslov: info@vebo.si

google-site-verification=FmUhn5-_jfxsxK24axWQyuJ_B59r0seKdh3GU0hbuhw

Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...