Vprašajte nas
Izbor izdelkov

Pomembnost kakovosti catering opreme

STOLI IN MIZE ZA CATERING


Dejavnost cateringa je vedno bolj razširjena tudi pri nas v Sloveniji. Seveda je poleg hrane in pijače, ki se streže na dogodkih s catering ponudbo, zelo pomembna tudi oprema, kot so stoli in mize. Razmajana miza in pokvarjen stol nista v ponos izvajalcu cateringa. O kakovosti in izbiri catering stolov, miz, vozičkov, prtov nam je nekaj več povedal direktor podjetja AG VEBO d.o.o., gospod Boštjan Vesel.

Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu catering opreme?


Pri nakupu opreme je vsekakor na prvem mestu kakovost produktov. Ker smo v AG VEBO specializirani za stole in mize za gostinsko dejavnost in catering, smo na slovensko tržišče pripeljali proizvajalca stolov in miz za catering, ZOWN Maxchief. Najprej je treba vedeti, da je trg nasičen s cenenimi produkti. Potrebno se je zavedati tudi, da bo na trgu vedno nekdo, ki bo ponujal produkte ceneje, vendar, ali res ugodneje?

V vašem podjetju imate veliko ponudbo catering opreme podjetja ZOWN. Kaj je prednost te opreme?


Zelo pomemben je tudi odtis, ki ga puščamo naravi. Pri AG VEBO smo se odločili za ZOWN Maxchief zato, ker smo lahko na vsa vprašanja glede namembnosti (namenjena je profesionalni rabi), kakovosti, vzdržljivosti, moči, produkcijskih procesov, certifikatov, uporabo materialov, kakšen odtis bomo puščali v naravi, odgovorili ponosno. Gre za visokokakovostne vzdržljive izdelke, ki so neprimerljivi z na oko zelo podobnimi - drugimi izdelki. ZOWN Maxchief so edini proizvajalci, ki ponujajo opremo za catering iz nereciklirane - 100 % čiste HDPE plastike, ki velja za dobro plastiko, znana kot Polietilen visoke gostote, in gre za okolju prijazno plastiko in za katero obstaja najmanjša verjetnost, da bo izpuščala kemikalije v vodo. Čisti HDPE ima št. 2 oznako za recikliranje in se tovrstna plastika lahko popolnoma reciklira. Prav tako je ogrodje stolov in miz popolnoma iz nereciklirane zlitine, ki je ISO certificirana. Ko rečem nereciklirano, pomeni, da je iz čiste mase, kar dviguje kakovost in neprimerljivo vzdržnost, hkrati pa je take materiale možno popolnoma reciklirati. Vsi stoli in mize za catering imajo tudi popolno UV-zaščito. Večina stolov in miz za catering je pri ZOWN Maxchief certificiranih, saj so produkti testirani od zunanjih laboratorijev, kar daje večjo garancijo za ustreznost po EU standardih. ZOWN Maxchief nudi tudi 2, 5 ali 10-letno garancijo, odvisno od produkta. Stoli in mize ZOWN Maxchief so praktično večni. In ko je stol ali miza potrebna menjave, je to možno popolnoma reciklirati.

Zakaj izbrati ZOWN Maxchief stole in mize za catering?
 

Ker boste imeli najbolj kakovosten izdelek in boste z njim garantirano zadovoljni in ker podpirate naravo, ta pa vas. Nekakovostni izdelki se
kopičijo na naših tleh. Gostinci neumorno menjajo nekakovostne izdelke in jih mečejo po letu ali dveh stran ter se potem odločijo za kakovost. Ne samo, da je to dražji način, tisti izdelki večinoma niso niti razgradljivi.

Je na tržišču mogoče kakšna novost v ponudbi catering opreme, ki bi prišla prav našim bralcem?


Proizvodi ZOWN Maxchief: stoli in mize za catering imajo od 5 do 10-letna jamstva, ob normalni rabi. Artikli so namenjeni za zunanjo in notranjo rabo. V ponudbi so mize različnih oblik: krog, kvadrat in pravokot oblike, od premera 120 cm, 160 cm, 180 cm, kvadrat 90 x 90 cm, pravokotne 180 x 76 cm, 240 x 98 cm itn. V ponudbi so tudi visoke - barske mize Cocktail, višine 110 cm, premer mizne plošče 80 cm, stoli ZOWN Maxchief so tudi zložljivi in izredno odporni. Vsi artikli ZOWN Maxchief imajo tudi svoje transportne vozičke. V ponudbi so za vse naše mize in stole tudi tekstil za stole in mize: prti oziroma prevleke za stole v različnih barvah. V kolikor želite preizkusiti izdelke ZOWN Maxchief, nam lahko pošljete prošnjo za preizkus in z veseljem vam bomo dostavili vzorec. Naj še dodam, da v Sloveniji in na Hrvaškem proizvode ZOWN Maxchief uporablja veliko izvajalcev cateringa in organizatorjev javnih prireditev.


ZOWN MAXCHIEF

 

KONKURENČNI IZDELKI

 

Material Čisti 100% HDPE, ni mešan. ZOWN je EDINI proizvajalec izdelkov s čistim 100 % HDPE. Prodaja se preko patenta.

Maksimalna nosilnost

Do 300 kg Noben od konkurentov ne doseže te nosilnosti. Nanaša se na enakovredno porazdelitev teže na površini.
Material

Kvaliteten surov material z UV zaščito. Barva plošče ne zbledi. Močna vzrdžnost pri ekstremnih temperaturah. Kemična kompozicija in toksičnost sta merljivi.

ISO-certificiran Tajvanske jeklene zmesi (ne reciklirane). S tem zagotavljamo realno in stalno maksimalno nosilnost miz in stolov.

Barva plošče zbledi pri različnih temperaturah. Kemična kompozicija in toksičnost nista merljivi.

Konkurenca uporablja reciklirano jeklo.

Proizvodni procesi Digitalno varjenje z uporabo robotov.
To zagotavlja čvrstost in neporoznost (brez korozije).
Prašni premaz – zagotavlja oprijem – brez masti, toksičnosti in je nadzorovana odpornost proti koroziji površin.
 
 
Ogrodje Trdno varjeni spoji, matice in vijaki .
Armirana kovinska konstrukcija za max težo.
Debeli kovinski profile za ekstremno nosilnost.
 
Konkurenca ponuja zelo slabo strukturo ogrodja.
Konkurenčni izdelki imajo tanjše kovinske profile.
 
Certifikati ZOWN proizvodi so testirani s strani zunanjih labaratorijev, ki garantirajo kvaliteto skladno z EU standardi.

Konkurenca izdeluje izdelke iz nekakovostnih recikliranih materialov z mešanico 20%-30%

deviškega polietilena ter 70-80% recikliranega brez UV zaščite materiala, ne da bi upoštevanja kakovosti izdelkov, okoljskih vprašanj ter delovne sile in tako dosegajo cenejše proizvodnje cene

 

Revija Gostinec • številka 51 / 2016

Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...