Vprašajte nas
Izbor izdelkov

KAKO ZMANJŠATI STROŠKE IN PRIDOBITI NOVE STRANKE?

To so večna vprašanja vsakega podjetja in gostinska dejavnost ni nobena izjema. Vsak lastnik podjetja se še kako dobro zaveda, kako pomembno je paziti na vsako nepotrebno izgubo v poslovanju. Bliža se hladna sezona in s tem čas, ko je potrebno računati na nujen strošek ogrevanja in izkoriščanje teras za goste, ki kadijo. Marsikateri lastnik lokala nima urejenega ogrevanja znotraj tako, da bi bilo učinkovito, še manj na terasah, kjer se še vedno bohotijo t.i. "jurčki", ki so zagotovo izjemno neekonomična oblika ogrevanja kadilcev ali pa nasploh gostov, ki kljub mrazu vseeno radi spijejo pijačo na svežem zraku. Morda niste vedeli, ampak obstaja tehnologija, ki izjemno učinkovito reši oba problema hkrati. Pogreje vas zunaj ali znotraj in to celo najceneje možno, z lahkoto se upravlja, prinaša pozitivne učinke na počutje, ne potrebuje vzdrževanja, da se jo premikati, najeti in umestiti v vsak prostor. Govorimo o IR ogrevanju- vidni ali nevidni svetlobi, ki vas greje in prinaša tako številne prednosti, da mnogi govorijo o ogrevanju prihodnosti. Vendar ne gre za samo za govorice, dejansko uporaba IR ogrevanja strmo narašč in bo glede natrend v prihodnosti najbolj uporabljana oblika ogrevanja. O čem govorimo?


Verjetno poznate električne IR grelnike. To so tiste žareče zadeve, ki morda stranke pozimi grejejo tudi pri vas. Tudi omenjeni jurčki so pravzaprav potratni IR grelniki. Morda ne veste, ampak obstaja tudi IR ogrevanje za notranje prostore, ki se izjemno učinkovito uporablja v stanovanjih, hotelih, šolah, lokalih. Čeprav obe tehnologiji delujeta na principu ogrevanja s svetlobo, med njima nastaja velika razlika v namenu uporabe in delovanju. Skupno pa jima je, da ne ogrevata zraka direktno. Uporaba obeh tehnologij ko je SUNLIFE za notranje prostore in SUNLIFE PRO za zunanje ogrevanje v sinergiji gostinskim lokalom prinaša vrsto prednosti:
• prihranke pri ogrevanju vašega objekta, ki so lahko do 70%
• kakovostni produkti SUNLIFE in SUNLIFE PRO so razred višje ob enaki investiciji od večine produktov na trgu
• izjemno varčno in učinkovito greje notri ali zunaj, za IR ni ovir
• varnost-ni uhajanja plina, ognja itd.
• učinkovita raba energije za ogrevanje
• takojšnja toplota
• izjemna odzivnost učinkovito izkorišča druge vire toplote za dodatno zmanjšanje stroška ogrevanja
• nobenega dodatnega dela
• vsi grelniki, tudi osnovni so v estetskih oblikah,
• grelniki tudi v obliki mize ali slike
• dolga življenska doba
• nobenega vzdrževanja
• grelniki za zunaj so neobčutljivi za vremenske pojave
• edino ogrevanje, ki se lahko najame
• izjemna toplota

Med podjetji na področju IR ogrevanja, je najbolj priporočano podjetje EKOSEN, ki s svojo linijo SUNLIFE PRO namenjeno poslovnim uporabnikom, med njimi gostinskim obratom, nadaljuje pionirsko pot na področju IR ogrevanja. Podjetje je nastalo z vizijo zmanjševanja stroškov podjetjem in gospodinjstvom in to izjemno uspešno počne vrsto let. Uporabnikom je v pomoč tudi knjiga, ki jo prejmejo za darilo ob nakupu "Zakaj smo brez denarja?", lastnika podjetja Aleša Babiča, ki je dobila pohvalo tudi od veliko uspešnih podjetnikov. Podjetje EKOSEN zna poskrbeti za zmanjševanje stroška in dovolj toplote s pomočjo IR tehnologij. To cenijo tako domači kot poslovni uporabniki. Zaradi velikega povpraševanja strank po njihovih storitvah, kljub veliki konkurenci uspešno vstopajo na HORECA tržišče. Lastnik g. Babič zato ni presenečen, da se zaradi njihovega znanja in razumevanja IR ogrevanja, sposobnosti celovitih rešitev in kakovostnih produktov po konkurenčnih cenah, zgodba o uspehu s fizičnimi strankami in poslovnimi strankami nadaljuje tudi na področju gostinskih obratov.

Ključne prednosti nakupa ogrevanja SUNLIFE pri podjetju EKOSEN:
• Podjetje EKOSEN, kot začetnik IR ogrevanja v Sloveniji in največji ponudnik v Sloveniji, je v šestih letih uspešnega delovanja razvilo celovit sistem svetovanja in izbrano linijo produktov SUNLIFE in SUNLIFE PRO.
• Svetovanje in montažo izvajajo licencirani svetovalci in monterji.
• Navdušili so že več tisoč uporabnikov in imajo številne reference med domačimi in poslovnimi uporabniki.
• Med produkti SUNLIFE sta kar dva plod lastnega razvoja in sta nastala s sodelovanjem med podjetjem EKOSEN ter najbolj priznanima proizvajalcema IR grelnih teles, od katerih ima eden od niju 27 letno tradicijo proizvodnje IR grelnih teles v EU.
• Sami so razvili tudi poseben termokeramični premaz THERMOSUN. Sam premaz še dodatno dvigne učinkovitost vsakega sistema ogrevanja, posebno pa je narejen prav za IR ogrevanje.
• Imajo lasten sistem montaž, ki ga izvaja izbor najboljših ekip v Sloveniji.
• Ponujajo različne možnosti upravljanja sistema ogrevanja

Ponudijo torej preizkušeno, celovito, izjemno učinkovito rešitev vašega ogrevanja ali dogrevanja. Za ogled sistemov in več informacij o rešitvah sta na voljo dva salona in sicer v Ljubljani in Mariboru. Pokličite in pišite, da se dogovorite za termin v salonih ali dobite vaš termin ogleda.
Za lastnike izbranih gostinskih obratov po vsej Sloveniji ponujajo posebno priložnost sodelovanja. Po ugodnih cenah in obliki financiranja opremite prostore in terase z njihovimi sistemi ogrevanja, poskrbite za informiranost strank o produktih, povejte vašo izkušnjo in EKOSEN vam pošlje njihove potencialne stranke, katerim podarijo kupon za kavo pri vas. Vaša info točka bo tudi navedena na njihovi spletni stran! Tako boste zmanjšali investicijo, prihranili pri ogrevanju in dobili nove stranke. Garantiramo nepremagljivo ponudbo brez kompromisa pri kakovosti.

Vir: Revija Gostinec, september 2015

 Poglejte si še IR vrtne grelce, ki ne ogrevajo ozračja, ampak ogrevajo telesa.

 

<--Nazaj na članke

Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...