Vprašajte nas
Izbor izdelkov

Enostavno pridobivanje novih strank

Preverjene stranke za gostince – Prvi posel brezplačno!

Gostinci lahko odslej enostavno pridobivajo nove stranke preko Omisli.si/catering in Omisli.si/najem-prostora.

Vsak gostinec je unikaten, zgodba zase. Vsi imate različno ponudbo. Nekateri oddajate svoje prostore v najem, drugi računate na naključne goste, spet tretji pa se ukvarjate s catering ponudbo. Lep delež gostincev nudi vsega po malo. In kaj je skupno prav vsem? Vsi nestrpno pričakujete več (novih) strank.

Več zadovoljnih strank gostinci pridobivate na dva načina:
1) Oglaševanje (splet, tisk, radio, dogodki, itd.) in ustna priporočila zadovoljnih strank. Oglaševanje je drago, časovno potratno in nima neposrednega ali zadovoljivega učinka.
2) Ustna priporočila zadovoljnih strank. To je idealen marketinški stroj. Težava je, predvideva kritično maso strank, ki so že izkusile vašo superiorno ponudbo in so torej dovolj navdušene, da vas priporočijo svojim prijateljem in znancem. Druga težava je, da se sistem ustnih priporočil počasi a vztrajno seli na splet.

Tukaj nastopi Omisli.si - spletna platforma, ki pametno povezuje iskalce s ponudniki. Gostinskim ponudnikom redno dostavlja preverjene stranke, na pladnju. Ko stranka pošlje povpraševanje preko Omisli.si, agent najprej telefonsko preveri »realnost« stranke in posel ovrednoti. Namesto vas torej ločijo resne stranke od »firbcev«, da ne izgubljate časa še s tem. Vaš posel je vendarle gostinstvo, ne pa neprestano dopisovanje in pogajanje s cenami, kajne? Ko vidite stranko oziroma naročilo, ki vam je všeč, pošljete svojo ponudbo – a brez skrbi, vedno boste konkurirali le s štirimi drugimi ponudniki, tako da je možnost najema res visoka. Poleg tega vam je prijazna ekipa Omisli.si vedno na voljo za pomoč glede priprave t.i. ubijalskih ponudb, ki preverjeno delujejo.

In ker ekipa Omisli.si zares verjame v vrednost, ki vam jo bodo dostavili, oni častijo do prvega sklenjenega posla! Največ strank preko Omisli.si išče gostinske ponudnike za organizacijo poroke, abrahama ali druge obletnice. Če nudite catering pogostitve, se vpišite tukaj, če pa oddajate prostor, pa tukaj (brezplačno).

Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...