Vprašajte nas
Izbor izdelkov

Dizajnerski stoli in mize Pedrali

Pedrali je italijanska družba, ki proizvaja sodobno pohištvo za javne prostore, pisarne in domove. Prinaša pa izkušnje in prihodnost že od leta 1963.

Zbirka je rezultat skrbne in natančne raziskave, katere namen je ustvariti izdelke industrijskega oblikovanja z originalnimi oblikami, izdelane iz plastike, kovine, lesa in tudi oblazinjene izdelke.

Široka paleta dizajnerskih stolov in miz proizvedenih v Italiji, ki jih pelje skozi proces oblikovanja, ki združuje tradicijo in inovativnost, inženirske odličnosti in ustvarjalni lesk. Uporaba različnih materialov in sodelovanje s številnimi oblikovalci so omogočili, da je Pedrali dosegel pomembne nagrade, kot je Comapsso d' Oro ADI za Frida stol.
Najboljše reference Pedrali izdelkov so vsekakor Google Campus v Dublinu, v Van Cleef & Arples butiku na legendarni Peti Aveniji v New Yorku, Kanazawa Umimirai Library na Japonskem in mnogo druge širom sveta.

Trajnostni razvoj
Izdelava trajnih izdelkov, tako iz estetskega vidika kot iz vidika odpornosti, je prvi element, ki zagotavlja trajnost.

Med proizvodnim procesom se nameni posebna pozornost uporabljenim materialov, porabi surovin, racionalizaciji sredstev, ravnanje z odpadki in nadzor nad emisijami nadzor. Da bi poenostavili postopek recikliranja so vsi izdelki izdelani tako, da jih je možno razstaviti in jih ponovno spravijo na monomaterialne elemente .

Pedrali Filozofija
Oblikovanje bi smeli biti privilegij dobrega opravila in intelektualnih strank. Oblikovanje stolov, miz in ostalih izdelkov mora predstavljati simbiozo harmonije, lepote in svobode in ne bi smelo biti omejeno s pravili. Oblikovana zasnova mora biti približana masi in ji poenostaviti ter polepšati vsakdanje življenje. In: treba je zagotoviti vrednost za denar. Archirivoltos oblikovalci gledaj onkraj običajnega življenjskega prostora in ustvarjajo številne artikle za vsakodnevno uporabo.

Pedrali je mlad, strokoven in odprt za vse spremembe, ki prispevajo k izboljšanju njihovih proizvodnih ciklusov. Visoka kakovost, odlična služba za stranke, kratki dobavni in proizvodni roki, puščajo današnje Pedrali stranke popolnoma zadovoljne.

<--Nazaj na članke

Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...