Vprašajte nas
Izbor izdelkov

25 let udobja URH

25 let udobja URH


Začetki podjetja segajo v leto 1991, ko sta tedanja fant in dekle, sedanja partnerja tako in drugače, kot samostojna podjetnika začela svojo samostojno pot. Tako v letošnjem letu praznujejo 25-letnico uspešnega ustvarjanja tekstilnih dodatkov za gospodinjstva in tudi za gostinstvo.

Malo več o ustanovitvi in delovanju podjetja Urh d.o.o. nam je zaupal g. direktor Vinko Urh.

Kdo je zaslužen za prelepe oblike in vzorce na vaših kolekcijah in kje črpate motive?
Za izbiro materialov je zaslužna ekipa ožjih sodelavcev, ki se ob tem že leta in leta razvija in trudi slediti modnim trendom ter novim smernicam na področju inovativnih materialov …

Kaj je trenutno najbolj »in« glede barv, vzorcev in seveda materialov na tem področju?

Opazili smo, da se tako kot na področju mode oblačenja, tudi na področju gostinstva nove modne smernice uveljavljajo z zamikom. Ljudje morajo nove barve, nove tkanine prepoznati, jih sprejeti, čez čas pa jih z veseljem vnesejo v svoj prostor. V zadnjih letih se na področju zunanje ureditve vrtov vedno bolj uveljavljajo outdoor materiali in materiali z akrilnimi premazi.

Lepa dekoracijska blazina, prt ali predpasnik lahko osveži in poudari zgodbo lokala. Kaj priporočate našim bralcem glede izbire?
Vsekakor dodatki zasijejo v svoji lepoti, če so barvno in stilno skladni z zgodbo lokala!

Seveda izdelate tudi tekstilne dodatne po meri! S čim vse lahko naročniku ustrežete?
Večinoma se sedežne blazine, prti, tekači … izdelajo po meri in željah kupca. Nadgradnja je tudi poudarek na logotipu lokala, ki se ga lahko aplicira na različne izdelke. Tako nudimo kot dodatno storitev tisk in vezenje.

V lokalih se tekstil hitro umaže, kako je z vzdrževanjem vaših izdelkov?
Vsi izdelki so pralni, razlike so v temperaturi, glede na sestavo in lastnosti tkanine.

Pripravljate kaj novega v prihodnosti?
Naj bo presenečenje; počasi se s precejšnjo zagnanostjo vklaplja nova generacija in pričakujemo lahko nov veter …

Nazadnje pa nam zaupajte še to, na kaj ste najbolj ponosni v vašem podjetju?
Najbolj ponosni smo na ekipo dolgoletnih zvestih sodelavcev. Ta že vrsto let ustvarja izdelke blagovne znamke URH, ki se vse bolj uveljavlja tako doma kot v tujini. Veliko nam pomeni zadovoljstvo v očeh uporabnikov naših izdelkov. Na kratko: naš namen ni zgolj prodati izdelka, daleč od tega, ampak z njim kupca zadovoljiti v njegovih željah, pričakovanjih in potrebah.

Vir: Revija Gostinec 2016

Na vrh strani

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
AddThis
Vtičnik za Facebook, Twitter,...