AG VEBO d.o.o.
poslovna oprema
business equipment
Razstavni salon: Tržaška cesta 133, SI - 1000 Ljubljana
T: + 386 (0)1 2568 467
F: + 386 (0)1 2566 036
G: + 386 (0)31 578 317
Brezplačni telefon: 080 35 00
E: oprema@vebo.si
W:
www.vebo.si

Stropni grelec Tivoli, 2000 W, PRO

Stropni grelec Tivoli, 2000 W, PRO

Stropni infrardeč grelec za gostinske vrtove, moč grelca 2000 W, daljinski upravljalec

Infrardeči grelci TIVOLI 2000 W generirajo takojšnjo in prijetno toploto, kot je toplota sonca. Ti robustni in na delovanje vremenskih vplivov odporni infrardeči grelci so namenjeni za ogrevanje v gostinskih lokalih, tako v notranjih prostorih kot na zunanjih površinah. NAVODILA ZA UPORABO NAJDETE TUKAJ
Model TIVOLI 2000 W:
Napetost(V)
220-240V AC
Moč (W) 2000W
Dimenzije Š × V × D (mm): 485 X 485 X 216
Teža: 2.4 kg.

Navodila za uporabo daljinskega upravljalnika:
1. GUMB ZA napajanje: Vklop/ izklop grelca ON/OFF
Opomba: Vsi grelniki TIVOLI, COBALT IN VEBO in njihovi daljinski upravljalniki imajo isto frekvenco, zato je mogoče upravljati več grelcev samo z enim daljinskim upravljalnikom.
POTISNI GUMB: najprej pritisnite gumb ON, nato z daljinskim upravljalnikom upravljajte grelec. Če nimate daljinski upravljalnik, se za zamenjavo obrnite na lokalnega prodajalca.
Vstavljanje baterij (niso vključene)
V daljinski upravljalec vstavite 2 alkalni bateriji tipa AAA.
1. Obrnite zadnji del daljinskega upravljalnika in izvlecite pokrov baterije. Vstavite baterije v skladu z navodili in polarnostjo baterij.
2. Baterije zamenjajte na enak način, kot je opisano zgoraj.
Odpravljanje težav:
1. Preverite, če je električni kabel vključen v električno vtičnico; v nasprotnem primeru ga vključite.
2. Preverite delovanje glavne električne varovalke.
3. Preverite, če je gumb termostata v položaju ON.
4. Preverite nastavitev termostata. Grelec se lahko izklopi, ko doseže nastavljeno ciljno temperaturo.
ČIŠČENJE IN VZDRŽEVNJE:
Redno in skrbno čiščenje bo pripomoglo k temu, da bo vaš infrardeči grelec dolga leta deloval učinkovito ter brez težav. Pri čiščenju grelca upoštevajte sledeče korake:
1. Za zagotavljanje lastne varnosti pred začetkom izvajanja čiščenja naprave obvezno izključite električni kabel iz vtičnice.
2. Pred nadaljevanjem se prepričajte, če je naprava popolnoma ohlajena.
3. Zunanje ohišje očistite z mehko, vlažno krpo. Po potrebi lahko uporabite blagi detergent. Po čiščenju z mehko krpo enoto obrišite do suhega. (POZOR: NIKOLI NE dovolite, da v grelec zaide tekočina).
4. Za čiščenje grelca NIKOLI NE uporabljajte alkohola, bencina, abrazivnih praškov, loščila za pohištvo ali grobih krtač. To lahko povzroči poškodbe ali poslabšanje videza površine grelca..
5. Grelca NIKOLI NE potapljajte v vodo.
6. Pred ponovno uporabo počakajte, da se grelec popolnoma posuši.
Skladiščenje: Kadar grelec ni v uporabi, ga hranite na hladnem in suhem mestu, v zaprti kartonski embalaži, da se prepreči nabiranje prahu in umazanije na površino grelca.
POZOR:
1. Pred začetkom izvajanja vzdrževalnih del grelec obvezno izključite iz omrežja električnega napajanja in počakajte, da se ohladi.
2. V primeru, da se je v notranjosti enote ali okrog grelnega elementa nabral prah ali umazanija, mora enoto očistiti pooblaščen serviser. Nikoli ne uporabljajte grelca, če je v njegovi
notranjosti akumuliran prah ali umazanija.
3. Edino potrebno vzdrževanje je čiščenje zunanje površine grelca.
4. Nikoli se ne dotikajte grelnega elementa z golimi rokami, saj bi vaši prstno odtisi lahko negativno vplivali na življenjsko dobo sijalke. V kolikor pride do nenamernega stika, je potrebno sledi prstnih odtisov obrisati z mehko krpo, prepojeno z mentol špiritom ali alkoholom.
5. Nikoli ne poskušajte popraviti ali nastaviti nobene izmed električnih ali mehanskih funkcij grelca.
6. Grelec ne vsebuje sestavnih delov, katere bi lahko servisiral uporabnik sam. V kolikor pride do poškodbe ali okvare, se je potrebno za popravilo obrniti na proizvajalca ali na pooblaščenega serviserja.
7. Če je električni kabel poškodovan, ga mora zamenjati proizvajalec, njegov serviser ali pa usposobljena oseba, da se izognete nevarnosti.
RECIKLIRANJE:
Ob izteku življenjske dobe električnih izdelkov ni dovoljeno zavreči skupaj z gospodinjskimi odpadki. Reciklirajte jih tam, kjer so naprave za recikliranje. O recikliranju v vaši državi se posvetujte z lokalno upravo ali prodajalcem.
PRODAJA: AG VEBO d.o.o., www.ag-vebo.com